Hvordan kan sykepleier, gjennom kommunikasjon, fremme trygghet hos kvinner som er innlagt på sykehus for å få utført medisinsk abort? - Røstgaard, Iselin Mari; Olsen, Maria Isabel (Universitetet i Nordland, 2014)
Studentarbeid i sykepleie (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, 2014