Hvordan kan vi som sykepleiere møte en sint pårørende på en god måte? - Hansen, Stine Mari; Ankill, Hanne Elisabeth (Universitetet i Nordland, 2014)
Studentarbeid i sykepleie (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, 2014