Hvordan benytter sykepleieren kommunikasjon for å hjelpe pasienten å mestre kroniske smerter? Konsekvenser for praksis - Kornberg, Yrjan Sund; Winge, Hanna (Universitetet i Nordland, 2014)
Studentarbeid i sykepleie (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, 2014