Hva kan sykepleiere bidra med for å forebygge underernæring hos voksne kreftpasienter som gjennomgår cellegiftsbehandling på sykehus? - Risvik, Hilde Marie Lund; Haldorsen, Emmelin Kristine (Universitetet i Nordland, 2014)
Studentarbeid i sykepleie (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, 2014