Sykepleierens veiledende og motiverende rolle i diabetesomsorgen - Berntsen, Bodil Helen; Veding, Charlotte Emilie (Universitetet i Nordland, 2014)
Studentarbeid i sykepleie (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, 2014