Hvordan kan sykepleiere bidra til at rusmisbrukere innlagt i somatisk sykehus får optimal medikamentell smertebehandling? - Bruksås, Viggo Frorath; Hansen, Kenneth André (Universitetet i Nordland, 2014)
Studentarbeid i sykepleie (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, 2014