”Vi tuller og tøyser, og det merker barna" : småbarnshumor i barnehagen - Holst, Thea (Universitetet i Nordland, 2014)
Studentarbeid i pedagogikk (barnehagelærerutdanningen) - Universitetet i Nordland, 2014