Bedre fokus med elektronisk kritt? - Ekker, Maren Flaat; Wangsvik, Sigrid Victoria (Universitetet i Nordland, 2014)
Studentarbeid i pedagogikk (grunnskolelærerutdanningen) - Universitetet i Nordland, 2014