Kjønnsforskjeller : en undersøkelse om gutters og jenters atferd i klasserommet - Braathen, Veronica Elise; Nordheim, Ingeborg Anette (Universitetet i Nordland, 2014)
Studentarbeid i pedagogikk (grunnskolelærerutdanningen) - Universitetet i Nordland, 2014