Sorg og sorgstøtte i skolen : en kvalitativ undersøkelse av hvordan foreldre opplever skolens ivaretakelse av deres barn etter tap i nær familie - Flø, Beate Karlsen (Universitetet i Nordland, 2013)
Masteroppgave i tilpassa opplæring - Universitetet i Nordland, 2013