Svak og utydelig eller den 21. århundrets lederstil? : norsk organisasjonskultur og lederstil i en globalisert verden - Heng, Knut (Universitetet i Nordland, 2014)
Masteroppgave i personalledelse - Universitetet i Nordland, 2014