Tilrettelegging for samspill i lek, mellom barn med ulike morsmål - Trymbo, Kamilla Jeanette (Universitetet i Nordland, 2013)
Studentarbeid i pedagogikk (barnehagelærerutdanningen) - Universitetet i Nordland, 2013