Kroppsøvingslæreres erfaring med tilrettelegging for elever med funksjonsnedsettelse - Myhre, Margrethe; Ekker, May Linn (Universitetet i Nordland, 2013)
Studentarbeid i idrett (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, 2013