Arbeidsmetoder i matematikkopplæringen på barneskolen - Johansen, Anniken S; Andersen, Simon S. (Universitetet i Nordland, 2013)
Studentarbeid i pedagogikk (grunnskolelærerutdanningen) - Universitetet i Nordland, 2013