Har Elkem (Alcoa) Aluminium Mosjøen oppnådd de ønskede resultatene/målene av omstillingen de bestemte seg for i 1998/99? - Bentzen, Trine (Universitetet i Nordland, 2013)
Studentarbeid i statsvitenskap (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, 2013