"Gutter og jenter, og sånn…" : står kjønnsdelt seksualundervisning i grunnskolen for fall? - Toreid, Hilde Elisabeth (Universitetet i Nordland, 2013)
Studentarbeid i praktisk-pedagogisk utdanning - Universitetet i Nordland, 2013