Erfaringsutveksling som grunnlag for mestring og livskvalitet : diagnoseoverskridende samtalegrupper for familier med barn som har nedsatt funksjonsevne og eller kronisk sykdom - Nilssen, Fritz J. (Universitetet i Nordland, 2014)
Avhandling (Ph.D.) – Universitetet i Nordland, 2014