Hva fremmer og hva hemmer HRM sin strategiske innflytelse? En kvalitativ studie av HRM sin innflytelse i organisasjoner - Granhøy-Markussen, Maria; Granhøy-Markussen, Eigil (Universitetet i Nordland, 2013)
Masteroppgave i bedriftsledelse (MBA) - Universitetet i Nordland, 2013