Hva er utfordringen ved offentlig anskaffelse og hvordan kan de overkommes? - Andersen, Mona Ada (Universitetet i Nordland, 2013)
Masteroppgave i bedriftsledelse (MBA) - Universitetet i Nordland, 2013