Hvilke årsaker er mest sannsynlige for lang ventetid til helsehjelp i barn[e]- og ungdom[s]psykiatri? En eksplorativ undersøkelse - Resulbegovic, Azra; Resulbegovic, Namik (Universitetet i Nordland, 2013)
Masteroppgave i bedriftsledelse (MBA) - Universitetet i Nordland, 2013