Hvordan påvirker relasjoner som blir skapt i Petro NH kunnskapsoverføring og innovasjon i bedriftene? - Gretesdotter, Trine Håjen; Hansen, Kjell (Universitetet i Nordland, 2013)
Masteroppgave i bedriftsledelse (MBA) - Universitetet i Nordland, 2013