«Eg e sjøsame, ikke en ekte same liksom» : en kvalitativ studie av ungdom fra fornorskningsområder som velger samiskundervisning i videregående skole - Nilsen, Malene Stensrud (Universitetet i Nordland, 2013)
Masteroppgave i sosialt arbeid - Universitetet i Nordland, 2013