«Det farligste for likestillingen er myten om at vi har likestilling!» : en analyse av Sametingets handlingsplan for likestilling 2009-2013 - Storjord, Linda K. (Universitetet i Nordland, 2013)
Masteroppgave i politikk og samfunnsendring - Universitetet i Nordland, 2013