Hvor effektivt og demokratisk er midtre Nordland nasjonalparkstyre? : et casestudie av hvordan midtre Nordland nasjonalparkstyre metastyres - Trager, Hanne-Sofie (Universitetet i Nordland, 2013)
Masteroppgave i politikk og samfunnsendring - Universitetet i Nordland, 2013