Bedre prosjekteffekt : samhandling mellom virksomhetsutvikling og prosjektetablering - Alexandersen, Åge (Universitetet i Nordland, 2013)
Masteroppgave i bedriftsledelse (MBA) - Universitetet i Nordland, Bodø, 2013