Verdien av et anerkjennende smil. "En kvalitativ studie av vellykkede rådgivingssamtaler i videregående skole sett fra elevenes perspektiv" - Valstad, Inger Lise (Universitetet i Tromsø, 2012)
Avhandling (Ph.D.) – Universitetet i Tromsø, 2012