En undersøkelse av organisasjonskultur og dens påvirkning på effektivitet - Laugerud, Endre; Vasskog, Stian (Universitetet i Nordland, 2015)
Masteroppgave i bedriftsledelse (MBA) - Universitetet i Nordland, 2015