Er Staten og det offentlige en pådriver for bruk av miljøtilpassede materialer? En undersøkelse om det offentliges bidrag til morgendagens byggebransje - Hanssen, Rolf-Arne (Universitetet i Nordland, 2015)
Masteroppgave i bedriftsledelse (MBA) - Universitetet i Nordland, 2015