Hva hemmer og hva fremmer rekruttering av personer med høyere utdanning til industribedrifter i Rana? - Hansen, Rigmor Nygård (Universitetet i Nordland, 2015)
Masteroppgave i bedriftsledelse (MBA) - Universitetet i Nordland, 2015