Noen utfordringer og paradokser ved bruk av mål og resultatstyring i Helgeland politidistrikt - Giertsen, Tom (Universitetet i Nordland, 2015)
Masteroppgave i bedriftsledelse (MBA) - Universitetet i Nordland, 2015