En industri for fremtiden. Strategisk kommunikasjon og omdømmebygging i kraftintensiv industri - Fredriksen, Trine (Universitetet i Nordland, 2015)
Masteroppgave i bedriftsledelse (MBA) - Universitetet i Nordland, 2015