Hva er realismen i økologisk økonomi som perspektiv på samfunnsuviklingen? - Kjølseth, Christin; Bjerke, Astrid (Universitetet i Nordland, 2015)
Masteroppgave i bedriftsledelse (MBA) - Universitetet i Nordland, 2015