Strategisk tenkning og vekststrategier i SMB. Er strategisk tenkning et fellestrekk for regionale SMB i en oppstartfase, og hvilke ambisjoner om videre vekst har regionale SMB for fremtiden? - Arnøy, Baard (Universitetet i Nordland, 2015)
Masteroppgave i bedriftsledelse (MBA) - Universitetet i Nordland, 2015