Strategisk virksomhetsstyring i SAS Institute AS. En studie av reisen til balansert målstyring i SAS Institute AS - Giil, Vibeke-Maria; Piperud, Tom; Aardalsbakke, Arild (Universitetet i Nordland, 2015)
Masteroppgave i bedriftsledelse (MBA) - Universitetet i Nordland, 2015