Kompetanseutvikling i barnehagen: en undersøkelse av barnehager i Gildeskål kommune - Solhaug, Trine (2010)
Etter barnehagereformen i Norge i 2006 kom regjeringen med en kompetanseutviklingsstrategi som la rammer for implementeringen av den nye rammeplanen for barnehagene. Basert på egne erfaringer, har jeg et inntrykk av at kommunene har problemer med å oppfylle intensjonene om kompetanseutvikling i sektoren. Med denne undersøkelsen ønsket jeg å undersøke hva dette i så fall kan skyldes.