Sørsamiske fuglenavn - Husby, Magne; Kuhmunen, Anna Sofie Bull (2013)
Denne utredningen gir en oversikt over fuglenavn på sørsamisk for de fleste fuglearter som er observert i språkområdet for sørsamisk, samt for en del arter også utenfor dette språkområdet. Sametinget, Nord-Trøndelag fylkeskommune