Samar i sør: artiklar om sørsamiske forhold - Jünge, Åke (Høgskolen i Nord-Trøndelag, 2000)
Dette heftet er en samling av artikler om sørsamiske forhold publisert av forfatteren i aviser, tidsskrift og årbøker fra1987-2000. Siste del tar for seg bokanmeldelser.