Folkemusikk på Helgeland - Rabliås, Ole (Høgskolen i Nesna, 2006)
”Folkemusikk på Helgeland” er en samling av 100 melodier fra Helgeland. Videre innholder heftet en del historisk stoff som grunnlag for å binde sanger/ melodier sammen i et enkelt historisk perspektiv