Hvilken kunnskap og erfaring har de ansatte i PP-tjenesten med barn i risiko? : en undersøkelse med fokus på kompetanse i forbindelse med utredning og tiltak - Beddari, Kjersti Regina (Universitetet i Nordland, 2013)
Masteroppgave i tilpassa opplæring - Universitetet i Nordland, Bodø, 2013