Religion som didaktisk faktor : en undersøkelse av religionens plass og muligheter i norskopplæringa av voksne flerspråklige - Engen, Hans-Jacob (Universitetet i Nordland, 2013)
Masteroppgave i tilpassa opplæring - Universitetet i Nordland, 2013