Tilpasset opplæring og Lesefokus : hvordan kan Lesefokus bidra til å tilpasse opplæring i lesing og skriving til alle elever i første klasse? : en kvalitativ studie av læreres erfaring med bruk av metoden Lesefokus - Zachariassen, Nina (Universitetet i Nordland, 2012)
Masteroppgave i tilpassa opplæring - Universitetet i Nordland, 2012