Læring mellom dilemma og kaos? : bruk av entreprenørskap som arbeidsform i videregående opplæring - Pettersen, Jan Arne (Universitetet i Nordland, 2012)
Masteroppgave i tilpassa opplæring - Universitetet i Nordland, 2012