Hva påvirker lærers handlingsteori til å ta i bruk IKT i undervisningen? - Kristensen, Atle; Svendsen, Knut Erik (Universitetet i Nordland, 2013)
Masteroppgave i tilpassa opplæring - Universitetet i Nordland, 2013