Kanskje jeg har lyst på ei utfordring, eller noe sånt? : tilpasset opplæring for den faglig sterke eleven med fokus på skjønnlitteraturundervisning - Strand, Lisa Stien (Universitetet i Nordland, 2012)
Masteroppgave i tilpassa opplæring - Universitetet i Nordland, 2012