Kartlegging av matematisk språkkompetanse i geometri hos yrkesfaglige elever i videregående skole : utvikling, utprøving og evaluering av kartleggingsverktøy - Kjellså, Are (Universitetet i Nordland, 2013)
Masteroppgave i tilpassa opplæring - Universitetet i Nordland, 2013