Opplevelsen av sosial trivsel og dens betydning for faglig mestring og motivasjon hos elever i videregående skole : en komparativ undersøkelse i et lite og et stort skolemiljø - Olsen, Ronny Andrè (Universitetet i Nordland, 2013)
Masteroppgave i tilpassa opplæring - Universitetet i Nordland, 2013