Barn og unge med kreft i skolen : utfordringer og tilpasninger - Arntzen, Heidi Kristin; Berg, Mariell (Universitetet i Nordland, 2013)
Masteroppgave i tilpassa opplæring - Universitetet i Nordland, 2013