Ka ska vi gjør i dag? : en casestudie om musikkens påvirkning på utvikling av ordforståelse og ordforråd hos 3-4 års barn - Hanssen, Natallia Bahdanovich (Universitetet i Nordland, 2011)
Masteroppgave i tilpassa opplæring - Universitetet i Nordland, 2011