Om gutter og læreplaner : en studie om endringer i læreplanene og mulige konsekvenser for guttenes motivasjon og læring - Jensvoll, Evy Janne (Universitetet i Nordland, 2011)
Masteroppgave i tilpassa opplæring - Universitetet i Nordland, 2011