Samhandlingen mellom PP-tjenesten og den videregående skolen : hva skjer når PP-tjenesten integreres i skolens Elevtjeneste? : i hvilken grad kan det bidra til utviklingen av en lærende skole? - Heggedal, Tove Th. (Universitetet i Nordland, 2011)
Masteroppgave i tilpassa opplæring - Universitetet i Nordland, 2011